Kraljica popa Madonna si je akorde za svojo uspešnico Miles Away, ki se ravno te dni vrti na radijskih postajah in jo najdemo tudi na njenem zadnjem albumu, vede (ali nevede?) sposodila pri slovenski skupini Sons.

»Ne bom se vdal« je naslov pesmi, ki je v samozaložbi izšla 17.12.2004. Pesem sta napisala člana skupine Sons, Marko Žigon in Iztok Gustinčič. Ne bom se vdal je dejansko prvi uradni single skupine, s katerim so se fantje predstavili po vsej Sloveniji, z njim so pa osvojili predvsem rodno obalo.

Pesem so fantje posneli v studiu FM na Kozini, in sicer kot nagrado, ker so zmagali na natečaju “Primorske zvezde”, ki ga je organizirala časopisna hiša Primorske Novice v sodelovanju s producentom Sašo Fajonom in Janom Plestenjakom.

Spot za pesem Ne bom se vdal (When I wake) je bil sneman še v starem hotelu Palace, ki so ga sedaj prenovili (Kempinski Palace). Snemali so ga dva tedna ,preden je Siddharta na isti lokaciji posnela video spot za pesem “Ring”. Ne bom se vdal je bil še med zadnjimi spoti, ki so ga predvajali v takrat legendarnih “Videostopnicah”.

Potem se je pojavila Madonnina uspešnica, ki jo bo brez dvoma zapela tudi čez slab mesec dni v Ljubljani.

Primerjajte pesmi in presodite, ali sta si podobni:


Zadnje novičke

Prejšnji članekTudi v družini Pitt-Jolie prisegajo na Mc’Donalds
Naslednji članekDemi Lovato: Moj prvi album je bil frustrirajoč!