Najprej je Atomike zapustila Špela Kleinlercher in že takrat so se sprožila namigovanja o tem, da se odnosi med člani zaostrujejo, ter da je sodelovanje med njimi precej napeto in zaostreno. Špela se je, raje kot za nesporazume in neuspešno komunikacijo, odločila za samostojno kariero, v kateri si je končno izpolnila sanje ter postala šefica sama sebi. Po njenem odhodu se je sprva zazdelo, da skupina funkcionira boljše in z manj trenji, vendar je bila resnica drugačna.

Skupina Atomik Harmonik, ki že vse od svoje ustanovitve pred petimi leti zabava in navdušuje svoje oboževalce, se je namreč ponovno soočila z odhodom enega izmed članov. Tokrat je skupino zapustil harmonikar Frai Toni, zasedba pa je na nastopu v Mariotovi nedeljski oddaji že nastopila z novim članom.

Frai Toni je medijem svojo odločitev, s precej prestrašenim glasom, zaupal kar po telefonu, ter priznal, da se je odločil za samostojno glasbeno pot. Kljub temu, da harmonikar vztraja pri izjavi, da je bil njegov odhod povsem miroljuben ter prostovoljen, pa ugibanja o nesporazumih med člani kar ne potihnejo. Več o skritih nemirih znotraj Atomikov pa si preberite v reviji Nova.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes: Uživa v romantiki
Naslednji članekRihanna prvič ISKRENO o napadu