Justin Bieber, ki je v Londonu uporabil kar mestni avtobus, je zapravil več kot 200.000 dolarjev za nov, po želji narejen avtomobil znamke Range Rover.

Priljubljeni pevec, ki se v Angliji obnaša nekoliko čudno, upa, da bo s tem nakupom avtomobila 'Project Kahn' navdušil njegovo dekle Seleno Gomez, saj ima po poročanju 'Showbizpy.com' poseben zvočni sistem, vreden 100.000 dolarjev, usnjeno notranjost, posebno barvo in motor 'Cosworth'.

Vir je povedal: »Justin ima rad svoje avtomobile, čeprav je komaj dovolj star za vožnjo.« Dodal je še: »Njegovo dekle Selena Gomez, s katero je obiskal mesto ljubezni, bo navdušena nad zadnjim. To je kupčija.«

Mladi zvezdnik, ki je zaradi prevelikih kavbojk pokazal marsikaj, je avtomobil domov v Los Angeles pripeljal iz Bradforda v severni Angliji, kjer je kupil motor sistema 'Project Kahn'.

Rekorde podirajoč Justin bo avtomobil dodal njegovi zbirki vozil, ki vsebuje tudi po želji v stilu Batmana oblikovan avtomobil znamke Cadillac in Ferrarija.

Vroč avto za vročega fanta, kaj?  No, in mi te vabimo na forum, ki je namenjen vsem najbolj vročim tipčkom ta hip in kjer boš zagotovo našla nekaj zase!

Si tudi ti želiš vožnje z njim? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Chace Crawford
Naslednji članekFOTO Izgledajo vedno boljše: Zvezde, ki se ne starajo