Uspelo nam je izbrskati nekaj zanimivih dejstev z njegovega novega albuma 'Believe', ki jih še gotovo ne veš!

1. Justin je za album posnel 40 pesmi, a jih bo le nekaj uvrstil na album.

2. Prva pesem na albumu ima naslov 'Die in Your Arms'. Gre za srednje hitro r'n'b balado.

3. 'All Around the World' je klubska pesem, skoraj moška različica pesmi 'Till the World Ends' od Britney Spears. V pesmi sodeluje celo Ludacris!

4. Justin pravi, da je 'Believe' pesem, ki "sem jo napisal za svoje oboževalce. Besedilo govori o tem, kako mi dajejo inspiracijo." Justin je povedal, da je pesem zanj zelo posebna, saj jo je napisal na svoj rojstni dan.

5. V 'Right Here' sodeluje z Drakeom. Glasbeniki, ki jih lahko slišimo na albumu, so še Taylor Swift, Kayne, Diplo in Timbaland.

6. 'Thought of You' je pop hit, pesem pa je produciral Diplo. Delček besedila: "Zaljubljen sem v misel o tebi in v stvari, ki jih počneš."

7. 'Be Alright' je pesem, kjer je samo Justin s kitaro. Nič produciranja! Justin sam je povedal: "Je kot miks med Fergie in Jezusom." Gre za simpatično balado, ki bo gotovo osvojila njegove oboževalce. Napisal jo je na letalu v Indonezijo, posnel pa jo je takoj, ko je tam pristal.

8. 'As Long As You Love' je Justinova najljubša pesem na albumu in je tudi ogromen klubski hit. Vsebuje veliko basov in je res epska. Produciral jo je Rodney Jerkins, pri pesmi pa bo sodeloval raper, ki pa ga Justin še noče razkriti

9. Justin je tudi razkril, da je napisal pesem, ki govori o izkušnji, ko ga je Mariah Yeater obtožila, da mu je naredil otroka.

10. Povedal je, da nima nobenih načrtov, da bi z The Wanted ali One Direction posnel duet.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Maša Merc komaj tri dni po porodu že v nakupovanje
Naslednji članekVroče! Demi Lovato: Razkriva, zakaj je jemala droge!