Plesalca in zaročenca, Jagoda Štrukelj in Jurij Batagelj, smrečico postavita na božični večer, letos pa bosta to storila šele po božiču. Pred tem bosta namreč potovala po Kitajski, Koreji in Japonski, ter se vrnila nekaj dni pred novim letom. Eden njunih najljubših spominov na božič je praznovanje v francoski restavraciji v Tokiu, kjer so jim pripravili pravo doživetje in kuharske poslastice.

Tanja Žagar bo letos božično drevesce okrasila v oranžnih tonih, saj je takšno tudi njeno stanovanje. December je že od nekdaj eden njenih najljubših mesecev, v spominu pa ji je ostalo izvirno novoletno praznovanje v času njenega otroštva. Nekoč so se s starši namreč preoblekli v kostum smrečic in tako našemljeni obiskali ter presenetili prijatelje.

Priljubljena voditeljica Ivana Šundov, si za praznike želi, da bi bili njeni hčerkici zdravi, še posebej mlajša, ki je velikokrat bolehna. V prihajajočem letu si želi ljubezni, srečne in povezane družine, poigrava pa se tudi z mislijo o še enem otroku.

Bernarda Žarn se hudomušno spominja, da je kot dekletce trdno verjela v Miklavža, medtem ko je dvomila v obstoj Dedka Mraza. Skromno je zaupala, da je pravzaprav hvaležna za vse, kar je do sedaj že doživela, v tem pravljičnem obdobju pa jo velikokrat prevzame nostalgija ter želja po starih filmih ter vonju pomaranč.

Vsestransko nadarjena Rebeka Dremelj si želi, da bi se njena pot med domačimi Brežicami ter Sarajevom, kjer zadnje čase pogosto gostuje, čudežno zmanjšala, saj jo potovanje velikokrat izčrpa. Želi si tudi pocenitve


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Kokainska Sophie pijana divjala po letališču
Naslednji članekBonnie Wright: Poljub z Danielom je bil romantičen!