Na Facebooku je objavila fotografijo, ki jo je posnela na počitnicah pred nekaj leti in pozvala svoje oboževalce, naj uganejo kam odpravlja letos: "Odštevam do zasluženega dopusta… še 10 DNI!!! Med drugim bom po dolgih letih znova obiskala posebno mesto! Kdo ve katero?"

Kmalu so se usuli komentarji. Med odgovori so se znašli tudi Uzbekistan, Krško in Šentilj. Nekaj je bilo šaljivih, nekaj nepravilnih, večinoma pa so vsi prepoznali zelo znano zgradbo v ozadju. Manca seveda odhaja v Dubaj, futuristično mesto na Bližnjem vzhodu, ki ga je obiskala že leta 2007. Nekateri Mančini prijatelji so svetovno znani hotel Burj Al Arab zamenjali za sydneyjsko opero, saj so napačno ugibali, da se Manca odpravlja v Avstralijo.

Če ste morda pomislili, da si je Manca privoščila sobo v tem pregrešno dragem hotelu, ste se zmotili: "No, sama bom v precej cenejšem hotelu na Sheikh Al Zayed Roadu, če slučajno kdo ve kje to je. To je ob najbolj prometni cesti, v Downtownu, blizu Burj Khalife, najvišje stavbe na svetu. Melbourne, Avstralija, pa bo res št. 2 na mojem dolgem potovanju. Se vam bom redno oglašala sproti. Saj veste, vi izveste vse vedno prvi, ker mi je v užitek, da najprej delim z vami. Srečno, vaša M."


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney Spears: Ne more brez bivšega
Naslednji članekOne Direction: Najbolj prodajani v Veliki Britaniji!