Vsa edinstvena in očarljiva dekleta se lahko poleg bogatih nagrad potegujejo za edinstveno snemanje oglasne kampanje za kolekcijo pomlad/poletje 2013.

Ula Furlan, ki je zadnje leto s ponosom nosila naziv Miss Lencie, bo že čez nekaj mesecev svoje mesto odstopila novi lepotici. »Kako hitro mine leto, še posebej, če si v tako prijaznih rokah, kot so roke Zlatarne Celje in Lencie. Prihajajoči izbranki želim čim lepšo izkušnjo, predvsem pa ji svetujem, da izziv izkusi v vsem svojem sijaju. To verjamem, da ne bo težko, saj je kolekcija Lencia in ljudje, ki za njo stojijo pravi, obrušeni in izkušeni briljanti. Osebno mi je kar malo žal, da čas tako neukrotljivo teče in da je zame (vsaj tovrstnega) razvajanja konec. Vsem skupaj želim dober izbor in uspešno fotografiranje. Zažarite v vsem svojem sijaju še naprej," nam je zaupala Ula.

Zlatarna Celje namreč že tretjič zapored išče novi obraz njihove srebrne linije nakita. Organizatorji pozivajo vsa samozavestna in simpatična dekleta, naj se pridružijo Uli Furlan in Tjaši Pezdirc – zmagovalkama prvih dveh izborov, ter Iris Mulej, Martini Kajfež in Tini Maze, ki so v preteklih letih uspešno predstavljale znamko Lencia by Zlatarna Celje.

Kandidatke se lahko do konca septembra na izbor prijavijo preko spletne strani http://miss.lencia.si, na kateri je omogočeno tudi glasovanje, saj se bo kandidatka z največjim številom glasov avtomatično uvrstila med izbranih 20 finalistk. Strokovna žirija, ki od kandidatk pričakuje prikupen obraz, fotogeničnost in izvirnost pri predstavitvi nakita, pa bo oktobra razkrila zmagovalko. Slednja bo poleg bogatih nagrad prejela tudi edinstveno priložnost snemanja seta uglednih fotografij za kolekcijo pomlad/poletje 2013. Oglasna kampanja bo predstavljena na vseh tržiščih Zlatarne Celje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠkandal! Je fant Jennifer Lopez res gej?!
Naslednji članekŠkoda! Opravljivka: Zadnja sezona bo imela samo 10 delov!