Tiho in brez velikega pompa so jih pospremili v garderobe, medtem ko so nekateri novinarji in oboževalci zunaj skušali pretentati varnostnike in se prikrasti v zakulisje.

Tako so se skušali pomešati med bend, a so jih uradne osebe hitro prepoznale in izločile. So pa več sreče imeli nagrajenci, ki so se lahko po koncertu udeležili srečanja s Katie. Ta je po podpisih, fotografiranju, številnih čestitkah za izjemen koncert in nekaj prijaznih besedah s tour managerjem in svojo osebno pomočnico Carolyne odhitela k skupini Makeup2, ki so bili nad toplo dobrodošlico več kot presenečeni, saj več kot nekaj vljudnostnih besed niso pričakovali, kaj šele povabila na afterparty zaprtega tipa.

Po številnih težavicah, ki jih je Katiejina ekipa morala premagati, da so na koncu vendarle speljali ljubljanski koncert (vemo, da se je 10 dni pred koncertom zamenjal organizator, kar dvakrat pa so spremenili lokacijo koncerta), si je očitno oddahnila tudi Katie in si z našimi Makeup2 privoščila kar nekaj koktajlov.

Majhna zvezdica, ki je bila na tridnevnem obisku v Ljubljani pred mesecem dni navdušena nad slovensko hrano, očitno tudi pri alkoholu ni prav nič izbirčna.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekŠpela Grošelj spet samska?