Italijanski izdelovalec pnevmatik Pirelli vsako leto izda znameniti Pirellijev koledar. V njem se znanim fotografom nastavljajo samo najlepše in najuspešnejše svetovno znane manekenke in druge lepotice. Letos so se tako pred fotografski objektiv fotografa Stevena Meisela med drugim postavile Adriana Lima, Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Candice Huffine, Karen Elson, Anna Ewers, Isabeli Fontana in Gigi Hadid.

Katja Mekiš s svojimi spletnimi prijatelji rada deli vroče fotografije. Pred kratkim je tako objavila fotografijo, na kateri njeno telo pokrivajo le čipkaste cunjice in pozlačene verige. Ob fotografiji je namignila, da gre za fotko iz zakulisja fotografiranja za slovensko verzijo Pirellijevega koledarja.

Ker slovenska verzija tega slovitega koledarja seveda ne obstaja, smo ugotovili, da gre pravzaprav za erotični umetniški koledar tiskarne Collegium Graphicum. Koledarja se je v trinajstih letih izhajanja prijel naziv 'slovenski Pirelli'. Katjo je fotografirala uspešna fotografinja Urška Košir. V preteklosti so se pod fotografije, ki so krasile ta koledar, podpisala velika fotografska imena (Aleš Bravničar, Aljoša Rebolj, Fulvio Grissoni). Urška je postala prva ženska avtorica, kateri je bila zaupana ta naloga.

Urška, ki je na svoje delo zelo ponosna, je na svojem Facebook profilu zapisala: "Umetniški koledar, ki ga prejmejo le izbranci, krasijo štiri čudovita in zanimiva dekleta Nina Ricci, Mateja Hrvatin, Katja Mekiš, Nana Wolke. Ekipo so sestavljali vrhunski umetniki – frizerji Jurij Kesser, Jasna Čermelj, Irina Kysselef, maskerke Jasna Oklešen, Martina Borščak, Tjaša Založnik, Brigita Štempelj, za umetnine na nohtih je poskrbela izjemna Nina Ilovar Hribar, za stajling enkratna The Lie by Jerneja P. Zhembrovskyy, za post produkcijo pa najhitrejši Bojan Perko."


Zadnje novičke

Prejšnji članekUAU! Miley in Cody: Oboževalci so že na nogah!
Naslednji članekNEVERJETNO! Najstniška zvezdnica z najboljšo priredbo!