Po mesecih ustvarjanja in trdega dela v studiu, se Lina Kuduzović svojim oboževalcem predstavlja s prvim albumom, ki nosi naslov Lina.

Lina Kuduzović je v prejšnji sezoni enega najbolj gledanih televizijskih šovov vseh časov osupla Slovenijo. Takrat sedem letna princeska je z angelskim glasom osvojila publiko, po zmagi pa kljub šolskim obveznostim nadaljevala z glasbenim ustvarjanjem.

Pri pripravi plošče so mladi pevki pomagali številni uveljavljeni glasbeniki, album pa je produciral trenutno eden najuspešnejših slovenskih producentov Raay. Raay je tudi avtor ene najbolj priljubljenih zimskih pesmi zadnjih let ''Zamrznil je čas'', ki jo je Lina posnela v čisto novi preobleki.


Na albumu je zbranih 15 pesmi, 10 skladb in pet karaok. Poleg skladbe ''Zamrznil je čas'' ter prvih dveh avtorskih singlov – ''Verjamem'' in ''Glas v meni'', se na CD-ju nahaja še avtorska pesem ''V sanjah'', ter predelave tujih uspešnic, ki jih je Lina odpela čisto po svoje.

Lini se je na albumu pridružil tudi poseben otroški zborček, skladbo ''Vsi otroci sveta'' pa so posvetili vsem otrokom po svetu.

Poseben dodatek na plošči smo poimenovali "Zapoj kot Lina". Gre za karaoke verzije Lininih pesmi, za katere upamo, da bodo mlade spodbudile k razvijanju osebnih pevskih potencialov.

Svoj novi album bo Lina predstavila 10. 12. 2011 ob 16. uri v Trgovini BigBang BTC Ljubljana, kjer bo tudi podpisovala CD-je in v živo zapela nekaj pesmic.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Katherine Heigel: Penis ji je všeč, jajca se ji gnusijo
Naslednji članekMadonna v New Yorku promovirala svoj film W.E.