Maja Keuc je o snemanju spota povedala: »RTV Slovenija je poskrbela za celoten koncept in realizacijo videospota. Izbrali so režiserja in ekipo, scenarij in stayling, tako da mi tokrat za spremembo ni bilo potrebno o ničemer razmišljati. Pripeljali so me na lokacijo snemanje in sledila sem navodilom režiserja in njegove ekipe. Snemanje je potekalo hitro in brez kakršnih koli zapletov, tako da smo videospot uspeli posneti zgolj v enem dnevu. Vse kar je v povezavi z Evrovizijo je v rokah nacionalne RTV SLO, ki se tudijo po svojih močeh in finanačnih zmožnostih, očitno pa je to vse, kar na žalost zmoremo! Jaz bom naredila na Evroviziji vse kar je v moji moči in priznam, lahko samo dobro odpojem, vse ostalo je v rokah RTV SLO. «

Izjemna vokalistka je v teh dneh izjemno zaposlena z nastopi po Sloveniji in predstavitvami naše države na tujem. Maja je že odpotovala v Amsterdam, kjer se bo s približno polovico letošnjih tekmovalcev na Eurosongu srečala v klubu Air. Gre za neke vrste pred-predstavitev letošnjih nastopajočih na Evroviziji, na že tradicionalnem dogodku pa se vsako leto zbere tudi večje število medijev.

Letošnji izbor Pesem Evrovizije bo potekal v treh večerih. Najprej se bodo posamezne nastopajoče države predstavile s svojimi zmagovalnimi skladbami v dveh predizborih, ki bosta 10. in 12. maja 2011. Naša predstavnica, Maja Keuc, se bo s skladbo No one predstavila v drugem delu drugega polfinalnega večera 12. maja 2011 pod zaporedno številko 13. V finalni večer, ki bo 14. maja 2011, pa se bo iz vsakega predizbora uvrstilo deset najboljših skladb ter skladbe držav iz skupine »velikih pet«, te so Francija, Italija, lanskoletna zmagovalka Nemčija, Španija in Velika Britanija. Vse tri večere – oba polfinalna in finalnega – bomo prenašali na Televiziji Slovenija.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazočarani oboževalci: Britney Spears v spotu igral moški?
Naslednji članekKarin Škufca: V Monacu bodo doživele glamur in blišč modnega sveta