Tokrat sicer ni šlo za Mišino pravo poroko, a zagotovo tudi ta ni daleč, glede na to, da sta z Gorazdom že lani med njunim obiskom Las Vegasa razmišljala o hitri poroki.

Miša se tokrat kot model udeležila poročnega sejma v hotelu Habakuk, ki se je pretekli vikend odvijal v Mariboru in na katerem so ji družbo delale tudi nekatere druge znane neveste. Med njimi tudi Tina Gaber, Aida Muratovič, Vanesa Štefanovski in Asja Ertl. V dveh dneh so se predstavljali različni ponudniki poročnih storitev. Za nadebudne ženine in neveste pa je bila organizirana poročna modna revija v znamenju Havajev.

Mi smo z Mišo poklepetali o kakšni poroki sanja sama: “V lanskem letu sva bila v Vegasu in se želela poročiti, ampak je mene osebno odvrnil pristop porok po tekočem traku. To je nekako podobno kot pri nas na Blejskem gradu, kejr sem bila na eni od porok. Še dobro se ni obrnil krog ceremonije so pred vrati že čakali novi svatje. Meni to ni všeč, saj menim da je poroka nekaj tako osebnega – med dvema, da ju pri tem ne bi smeli ovirati drugi faktorji. Ampak bomo videli, kaj bo prinesel čas. Mogoče pa mi bo nekoč všeč tudi to!”

Zaupala nam je še, da sta razmišljala tudi že o poroki v tropskem raju: “Včasih z Gorazdom razmišljava, da bi spakirala kovčke in najino družino ter bi odpotovali nekam na toplo. Mogoče na kakšne rajske plaže Balija. Nekako ne bi delala poroke v velikem stilu. Raje v ožjem krogu obdana le z mojimi najdražjimi. Za prijatelje pa bi naredila po vrnitvi kakšen dober pikinik.”

Ne glede kje se bosta poročila, verjamemo, da bo Miša zelo lepa nevesta!

loading ...


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekDelovni rojstni dan za Corbina
Naslednji članekFOTO Jessica Simpson: Stilist jo je zagrabil za joško!