Deli
Tanja Zrinski
»Miša, kaj si naredila. Nekaj je drugače na tvojem obrazu. Si šla na kakšno operacijo?«

»To bile besede tudi moje prijateljice po tistem, ko sem na spletu objavila moje nove fotografije, ki smo jih posneli za trgovine Extra,« je povedala Miša. »Res se veliko estradnic in drugih žensk poslužuje kakšnih lepotnih posegov, kar ne vidim za slabo. Če si s tem pomagajo, se boljše počutijo. Zakaj pa ne? Sama najdem drugačno pot, da se v svojem telesu počutim izvrstno. Predvsem veliko se ukvarjam s športom in veliko mi da tudi zdrav način prehranjevanja. Z odličnim make upom, dobrim stajlingom in kakšnimi makjhnimi triki pa se lahko počutim še boljše. Zato za enkrat ne potrebujem obiska lepotnega kirurga,« prizna Miša.

Sicer pa je Miša v zadnjem času posnela kar nekaj reklamnih kampanj in kot kaže se v vlogi modela počuti več kot odlično. Pred kratkim je imela zopet možnost sodelovati s priznano fotografinjo Tanjo Zrinski, in sicer pri kampanji za jesensko kolekcijo  trgovine Extra.


»Izziv, ki smo si ga postavili je bilo slikanje v centru mesta na temo prijateljic iz filma Seks v mestu. Hitro smo se vživele v dogajanje še posebej v oblačilih, ki so nam bila dodeljena. Za fotografijo je poskrbela znana fotografinja Tanja Zrinski, s katero sem sodelovala že pri nekaterih projektih. Morem priznati, da je fantastično delati z ekipo s katero se tako dobro ujameš. Tudi tokrat Tanja ni ničesar prepustila naključju. Čeprav ni natanko vedela, koliko stajlingov bo pripravila Jasmina se je prepustila svojemu ritmu. In zgodba je stekla. Na sredino ulice v centru mesta smo postavili stol in slikanje se je začelo. Sprva sem imela nekaj treme, saj me je opazovalo veliko oči. A Tanja je hitro mojo pozornost usmerila v svoj objektiv in svet okoli mene ni več obstajal.«

Miša se je tudi tokrat znašla v vlogi modela skupaj s prijateljico in nekdanjo Miss Slovenije Tadejo Ternar. Kot tretja lepotica pa se jima je pridružila še nekdanja Miss Alpe Adria Polona Golob.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.