Fimsko zgodbo glasbene skupine, ki na svoji turneji doživi tragičen „padec z neba“, je režiral Robi Hedzet, ki drugače redno sodeluje tudi s slovensko produkcijsko hišo KN Production, hkrati pa ga poznamo kot avtorja na zadnje posnetega Alyinega spota Tu in Zdaj. Robiju in skupini Glinasti Golobi sta se na snemanju pridružila tudi fotografinja Tanja Zrinski, ki je posnela najzanimivejše detajle na svoj fotoaparat, ter Miša Margan, ki se je pojavila v njihovem spotu kot zasebna stevardesa skupine Glinasti Golobi.

Glasbena skupina je drugače aktivno "tresla" oderske deske od leta 1993 pa tja do 2000, letos pa so se odločili za ponovni "coming back", čeprav v malo drugačni postavi. V svojem času je skupina veljala za eno boljših na pomurski glasbeni sceni, v rodnem Ljutomeru pa je imela prav poseben, skorajda kultni status. Golobi, ki so bili mnogim znani kot avtorji domačih uspešnic kot so “Joža”, „Kolega“, “Who Cares”, “Breakfast”, tako predstavljajo začetek svežega glasbenega izdelka.

Skupina je premierno predstavila svoj prvi videospot tudi v živo s koncertom, predstavitve so se udeležili tudi režiser spota Robi Hedzet, "sanjska ženska" Miša Margan ter preostala ekipa, glasbeni kolegi, prijatelji in številni obiskovalci, ki so napolnili ljutomerski Klub Bar.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniška ugodnost Lindsay Lohan: Dobila bo skrajšano zaporno kazen
Naslednji članekFOTO: Vanessa Hudgens z obleko dokazala: Z dekoltejem se ne more pohvaliti!