Deli

Miša Molk bo v vlogi voditeljice svoje pogovorne oddaje prvič javno nastopila kot varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija. S svojo mesečno oddajo »Je res?« bo poskušala vzpostavljati dobro vez javnim zavodom na eni strani in gledalci ter poslušalci na drugi strani.

Prva dama slovenske televizije se bo skupaj z javnostjo spraševala, ali je resnica na strani javnega medija ali na strani javnosti. Je res, kar poroča RTV, spletni portal ali to, kar menijo o tem gledalci, poslušalci in bralci. Na sporedu bo v večernem terminu, ob 21. uri, vsako prvo nedeljo v mesecu.

Voditeljska vloga bo zagotovo težka, a ne gre dvomiti, da bo to za izkušeno in priljubljeno televizijko samo še en izziv več, s katerim se bo spoprijela.

Mišo Molk smo sicer bili vajeni gledati predvsem kot voditeljico zabavnih oddaj, zato je njena nova vlogo marsikoga presenetila. »V prihodnjih letih lahko pričakujemo tudi kakšno zabavno oddajo. Konec televizijske kariere si namreč predstavljam v vlogi kakšnega pogovornega šova po vzoru na Late, Late Show,« je reviji Story zaupala Miša.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.