Inspiracijo je iskala v prireditvah, na katere se je odzvala kot gostja. Slike so sprva nastajale v njenih mislih, vse dokler jih ni skicirala na papir. Njene ideje so nato oblikovali v poročnem salonu Sanja, s katerimi Tadeja že nekaj časa tudi sodeluje. "Sama sem imela kar nekaj idej, salon Sanja pa je potem te ideje iz papirja uresničil in postale so realnost. Barve so bolj živahne, saj mam tudi sama rada rdečo in rumeno, seveda pa ni majkalo tudi črnine, ki je vedno nepogrešljiva," nam je zaupala Tadeja.

"Kolekcija je počasi nastajala pod mojstrsko roko, sama pa sem si potem zamislila predstavitev kolekcije, ki je bila kot neka modna revija. Sicer to ni bila tipična revija, ampak sem si predstavitev zamislila v nekem romantičnem ambientu, zato sem vzpostavila sodelovanje tudi s hotelom Vivat Moravske toplice, kjer se je vse skupaj tudi odvijalo," pove bivša misica in prizna, da je bila to njena prva organizacija in je vesela, da je uspela.

Kljub temu, da je na dan prireditve pričelo snežiti se je vabilu odzvalo veliko število ljudi. Presenetljivo toliko, da so morali dodati še nove sedeže in kljub temu so nekateri ostali brez sedišča: "Udeležba je bila res velika in ljudje so me res lepo sprejeli. Bi pa ob tem izpostavila tudi moje prijatljice, ki so mi veliko pomagale in to je seveda Miša Margan, ki mi vedno znova dokazuje, da je pravi angelček na zemlji. (smeh) Res sem ji zelo hvaležna za vso pomoč, prav tako pa so sodelovale še Aida Muratović, Tina Petelin in nekatere malo manj znane punce, katerim sem iz srca hvaležna."

Prireditev je uspela v polni meri in Tadeja se že veseli naslednje!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Do ušes zaljubljena Jake Gyllenhaal in Taylor Swift
Naslednji članekSelena Gomez o svojih najljubših trenutkih v ‘Wizards’