Natalija Verboten je razkrila, da je Maxa dojila devet mesecev, pri čemer ga je že od šestega meseca dalje navajala na normalno hrano. Priznala pa je, da je v javnosti dojila le kdaj pa kdaj, pa še to v avtu, saj je bila sama sicer ob tem precej nesproščena, piše revija Lady.

Voditeljica Ana Bešter je zaupala, da je pri njej dojenje potekalo brez težav, ter da je imela dovolj mleka, vendar poudarja, da je odvisno od vsake matere posebej, ali lahko in želi dojiti. Priznala pa je, da si ne predstavlja, da bi dojila pet let starega otroka. Razume, da nekatere zmotijo ženske, ki dojijo v javnosti, a vendar je to treba razumeti, saj je pri dojenčku nemogoče vedeti, kdaj bo postal lačen.

Saša Einsiedler ima na dojenje zelo lepe spomine, saj se je takrat počutila še posebej povezana s svojimi otroki. Dojila je tudi v javnosti, nelagodno pa se je počutila le ob prvi hčerki, nato pa ji tudi dojenje v javnosti ni delalo težav. Pravi, da se ji dojenje zdi nekaj najbolj naravnega, vseeno pa se ji dojenje dve leti ali več starega otroka zdi čisto pretiravanje.