Nina je Jureta spoznala že šest let nazaj, ko je on kot novinar Mladine pripravljal članek o Nininem portretu. Takrat sta sedela na klopici v Tivoliju in Jure je takrat po uri in pol pogovora presenečeno spoznal, da lepa temnolaska nikakor ni tipična televizijka, ter da se v njej skriva še mnogo več. Za revijo Lady Jure dandanes priznava, da ga je očarala Ninina inteligenca in to, da je bila zares prijetna sogovornica.

Lepotička pa dodaja, da sta se na takratnem intervjuju od srca nasmejala, všeč pa ji je bilo tudi, da ji Jure ni zastavljal klišejskih vprašanj. In kdaj je preskočila iskrica? Na premieri filma Pisma svetemu Nikolaju, kjer se je Nina usedla prav zraven Jureta Aleksiča in že po petih minutah sta se zavedla, da se privlačita. Takrat sta se pogovarjala o jogi, Jure ji je čez čas poklonil nekaj knjig, dogovorila sta se za skupno vadbo joge, ona ga je nato razveselila s kruhom iz bio kamuta s cimetom in vezi med njima so hitro okrepile.

Presrečna Nina danes razkriva, da je Jure človek, s katerim želi preživeti svoje življenje, ter verjame, da se zagotovo poznata že iz kakšnega prejšnjega življenja, saj še ob nikomer ni doživela takšne topline kot ob njem. Jure pa zaupa še, da mu je všeč njen humor, ki je pogosto črn in grob, ter dodaja, da je Nina 'pravzaprav dedec v ženskem telesu'. Nina je vesela, da se z Juretom lahko pogovori o čemerkoli, zaljubljenca pa razkrijeta še, da si bosta čez sedem ali osem let morda ustvarila tudi družinico.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekDekleta, pozor! Sin Toma Hanksa pokazal neverjetno izklesano telo
Naslednji članekLiam iz One Direction: Vesel, da so ga najprej iz X Factorja odslovili!