Za revijo Story je najprej komentirala fotografije iz njenega dopustovanja, ki pridno krožijo po internetu. Nek neznanec jo je na plaži namreč ujel zgoraj brez, jo fotografiral in te fotografije prodal. Nina je povedala, da ne more verjeti, da se ljudje spuščamo že tako nizko in povsem pozabljamo na moralna načela. Sicer pa se ji vsiljivec, ki je moral preplezati kar težko pot, da je prišel do njenega golega oprsja, prav nič ne smili, še več prav pomiluje ga. Kar pa se tiče njenih fotografij na internetu, je povedala, da za svoje zasebno življenje nikomur ne rabi odgovarjati, nikomur se ne rabi opravičevati, če se je po plaži sprehajala zgoraj brez vsem na očem, saj je to njeno življenje, v katerem bi lahko počela še marsikaj hujšega in s tem dejansko nekomu škodila.

S to svojo samozavestjo, ki kar žari iz nje pa hitro pritegne družbo fantom, katerim pa da lepo vedeti, da se jim ne bo prodala, temveč išče samo prijateljstvo. Nekateri to hitro ugotovijo in med njimi se spletejo močne prijateljske vezi, tisti, ki pa še kar ne odnehajo, pa se takoj znajdejo na Nininem spisku za odpis.

Prav zaradi te moške družbe med Nino in ostalimi dekleti vlada ljubosumje. Ostale ženske ji zavidajo njeno samozavest in to, da tako hitro pridobi poglede fantov, ki jih hočejo druga dekleta. Zato postanejo bojevite, ker mislijo, da morajo s seksi lepotičko tekmovati. Toda Nina je rekla, da ona za fantovske poglede ne bo tekmovala prav z nobeno. Če ji je kateri izmed fantov všeč, da to njemu in vsem okoli hitro vedeti. Priznala je, da ima nekaj ženskih prijateljic, ki pa jih lahko prešteje na prste ene roke, saj je zelo izbirčna. Ne razume se s tistimi ženskami, ki se nimajo rade, ki ne poskrbijo zase, ki se ne upajo postaviti zase, temveč celo življenje skrbijo za to, da bodo ugodile drugim. Pravi, da ne rabi prijateljice, ki bi ves čas razmišljala o tem, kako bi ji ugodila, pri tem pa bi pozabljala nase.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOjoj! Brad Pitt se boji, da bo Angelina postala nemogoča!
Naslednji članekVideo: Kristen Stewart: Pojavila se je v glasbenem videospotu!