Deli

Lepe pevke, ki jo je na slovensko glasbeno sceno leta 2005 izstrelila »Bitka talentov«, se iz tistih dni še spomnimo kot naivne deklice, ki pa je z leti postala samozavestna, izkušena, naučila pa se je tudi zaupati svojim najožjim sodelavcem. Nina na začetku svoje glasbene poti ni imidžu posvečala praktično nobene pozornosti, temveč je bila osredotočena izključno na kvaliteto svojega nastopa.

Da je imidž sestavni del glasbene kariere, je spoznala ob začetku sodelovanja z modno oblikovalko Nino Šušnjara, prva vidna posledica tega spoznanja pa je bila preobrazba v rdečelasko. »Kot rdečelaska sem postala bolj odprta in začela oddajati drugačno energijo, seveda pa ni vse samo v barvi las,« je reviji Story zaupala pevka.

»Z Nino Šušnjara sva zelo dobri prijateljici. Ona spoštuje moje prepričanje, da oder kljub vsemu ni modna pista, jaz pa razumem, da ji moram za njeno umetniško izražanje pustiti prostor in ji zaupati,« je še dodala pevka, ki se trenutno pripravlja za nastop na Slovenski popevki, kjer bo na odru legendarnega festivala stala skupaj s Stiškim kvartetom.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.