Pevka Sanja Grohar se je po dolgem času vrnila v studio in s pomočjo producenta M.Turka, posnela novo odlično pesem Ogenj.

Sanja je za nekaj svojih pesmi sama napisala tekst, vendar pa je tokrat besedilo prepustila pevki Nini Maurovič Blatnik. Zaupala nam je, da je bila nad njenim delom takoj navdušena: "Pesem je res odlična! Najbolj sem vesela, ko posnamem pesem, ki se je kar ne morem preposlušati. Besedilo sem zaupala Nini in dogovorili sva se kar preko Facebooka," pravi Sanja.

"Dala sem ji nekaj smernic kaj si želim in ona je napisala perfektno besedilo zame. Ponosna sem na celotno ekipo. Tudi slikanje za promo fotografije je bilo zanimivo, saj smo imeli bruhalca ognja Nika Rajška, ki je moral ves čas stati za menoj in vsakič, ko so priletele kapljice tekočega voska na moje lase in hrbet, sem samo čakala kdaj se bom zažgala, (smeh)" še doda pevka.

Pesem ima tudi ognjeno podobo za katero je poskrbel Sanjin prijatelj in fotograf Tibor Golob. Sanja pa se že veseli promocije pesmi 'Ogenj', številnih koncertov in nastopov na novoletnih zabavah podjetij, ki jih v veselem decembru res ne bo manjkalo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJET Brad Pitt z užitkom vlekel rakovo palčko
Naslednji članekVIDEO: Petje Daniela Radcliffea v živo!