Deli

Čeprav je bila Oriana prepričana, da je njuna ljubezen pravilna zastavljena in da je našla ljubezen svojega življenja, sta se s pevcem metalne skupine Noctiferia povsem nepričakovano razšla, razlogi, zakaj je do tega pravzaprav sploh prišlo, pa so tudi njej nejasni.

Oriana, ki med intervjujem ni skrivala solz, je poudarila, da sta se z Giannijem razšla prav v trenutku, ko se je sama odločila, da bo v njuno razmerje vložila dobesedno vse.

Italijanska Slovenka se je v zadnjem času sooča z novo težavo – z mediji, ki o njej širijo popolne izmišljotine, kar jo še posebej boli. Ena takšnih je zagotovo tista, da svojemu sinu, ki ga je, kot poudarja, povsem izključila iz svojega življenja, vsakič znova predstavi novega očeta.

»Če bi res držalo, kar nekateri pišejo, bi me kot takšno mater res lahko prijavili socialni službi,« je povedala Oriana, ki med intervjujem ni skrivala solz. Čeprav še vedno žaluje, poudarja, da z Giannijem ne bi še enkrat poskusila, saj mu nikoli več ne bi mogla zaupati.

No, ker Oriana kljub globokemu razočaranju še vedno verjame v ljubezen, iskreno upamo, da bo kmalu našla ljubezen svojega življenja.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.