Mariborska komičarka, ki nas redno spravlja v smeh tudi kot komentatorka v oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor ter ustvarjalka enega najbolj prometnih in zabavnih Facebook profilov, je spakirala kovčke in odrinila na morje.

Konec avgusta jo lahko ujamete na festivalu Panč na Ljubljanskem gradu, kjer vas bo 26 komikov zabavalo kar pet dni.

Veliko prijateljic po 30. letu težko najde partnerja brez nižanja kriterijev. Imaš kakšno teorijo o tem kam so izginili vsi fajn dedci po 30. letu? Ker ženijo se vse manj, drugi krog ne navrže skoraj nič pametnega, edino, če so se izselili ali pa zataknili v hotelu mama …

To vprašanje je za milijon dolarjev (ali pa za enega mojega potencialnega otroka). Nimam pojma. Če bi to vedela, bi hodila okoli jame, kjer se skrivajo in jih vabila na plano s sodom piva. Mislim, da se ne zavedamo več pomembnosti odnosa, da se utapljamo v mnenju, da imamo ogromno opcij in nam zveza kot taka pomeni samo breme in ne nadgradnje ljubezni do sebe. Da do določenega leta obtičimo v toliko nesrečnih odnosih, ki smo jih začeli na napačnih temeljih ter vztrajamo z ljudmi, ki nam dejansko ne pomenijo nič več kot samo beg pred lastno samoto, da si pokvarimo okus po dobrem. In, da potem več ne verjamemo, da je lahko zveza z nekom dejansko nekaj odličnega. Recimo :-).

Po lanskih sedmerici bosta med 26 komiki na letošnjem Panču le dve komičarki, ob tem, da Marina preferira punce. A ni to na nek način zate idealno lovišče: vsi samski tipi bodo tam le zate pa že v štartu veš, da so ljubitelji humorja in da so navajeni obiskati tudi kak dober event, da ne bosta le doma čepela?

Glede na mojo količino nastopov, posledično količino moških med publiko in kruto realnostjo moje omniprezentne samskosti – ne vem, če mi bo ta pozicija prinesla  spremembe :-). Ker medtem, ko so moški na odru za ženske ekstremno privlačni, se mi zdi, da ženske na odru (govorimo o stand up-u, seveda) pri moških ne povzročamo divjega napada erekcije. Če pa se motim in bo med publiko moški, ki ga dejstvo, da imam mnenje in (po mnenju nekaterih) tudi humor prepričalo, da je to to – potem pa vas drugo leto vabiva na poroko. Bo v času Panča – zavoljo nostalgije.

Kdaj si vedela, da si uspela? Pri diplomi, selitvi od staršev, ob prvem nastopu na Panču / Lentu, radijskem angažmaju, ko si se pojavila kot geslo v križanki … ?

Sama se razveselim vsakega od takih mejnikov. Čeprav moram priznati, da mi je kar malo lažje, ker si nikoli nisem zastavljala ciljev, ki bi mi potem dajali občutek krivde, če jih ne bi dosegla. Rada počnem, kar počnem, zato je – zelo klišejsko – zame pot tudi že cilj. Sem pa seveda vesela potrditve. In kakorkoli zveni – ko sem bila geslo v križanki, sem to javila vsem. Večim kot takrat, ko sem diplomirala :-). Mislim, da moramo ljudje najti zase take trenutke, ne glede na to, kako butasti se morda zdijo nekomu iz distance.

Kdaj,  kje,  s kom in čim si se prvič napila in kako vzgojna je bila kazen?

Huh, prvič sem se ga napila kar v osnovni šoli pri gospodinjstvu. Pekli smo pecivo in jaz sem bila zadolžena, da prinesem rum. Sicer nisem bila zadolžena, da ga tudi spijem, a mi je uspelo. Kazen ni bila dovolj vzgojna, ker se tudi v svojem odraslem življenju prevečkrat počutim zadolženo, da spijem, kar prinesem sama ali drugi.

Najbolj poredna stvar, ki vam jo je moški poslal po SMS-u?

Podatke za nakazilo. (smeh) Neznanci mi radi pošiljajo fotke svojih genitalij, a sem se že navadila, zato tega več ne smatram kot porednost.

Kaj pa ženska?

Poslala mi je sebe – napol golo, slikano v akrobatski pozi. To je naredila prijateljica, ki si je istočasno dopisovala z mano in enim tipom pa se je zmotila. Se zgodi. Ji pa še danes zavidam njeno upogljivost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekChanning Tatum z ženo po desetih letih ponovil nekaj prelepega
Naslednji članekRebeka Dremelj je s tem precej presenetila