Za Jano vas je namreč glasovalo skoraj 2000, medtem ko je imela drugouvrščena Katarina Čas, 555 glasov. Sicer pa je Janino uvrstitev na lestvico najbolj vročih Slovenk 'zakuhal' nihče drug kot Denis Avdić.

"Denis ne bi bil Denis, če ne bi nekaj zakuhal. Zato ga mamo tudi tako radi," nam je zaupala Jana in dodala: "Čeprav smo sodelavci že vajeni njegovih potegavščin pa nas še vedno preseneti. Tako je mene včeraj."

Sicer pa jo je odziv vseh, ki so glasovali za njo, zelo presenetil. "Absolutno nisem pričakovala takooooo velikega odziva s strani poslušalcev, gledalcev, mojih sodelavcev in prijateljev. Res sem presenečena in navdušena hkrati! Hvala vsem! Baje častim (tako pravi Denis). Na listi je kar nekaj pravih lepotic, sploh Katarina in Lili."

No, tudi Jana je prava lepotica, ki si je laskavi naziv več kot zaslužila, sicer pa je tretje mesto pripadlo Tini Maze, sledijo ji Lili Žagar, Savina Atai in Rebeka Dremelj.

Najmanj glasov ste podarili Jadranki Juras, Tanji Ribič, Renati Bohinc in Daši Hrvatič. Danes pa tukaj že lahko glasujete za najbolj vročega Slovenca!


Zadnje novičke

Prejšnji članekBivše Bondovo dekle svoje seksi obline namaka v Miamiju
Naslednji članekJustin Bieber: Ni Selenina sorodna duša?!