Po smrti svojega moža, Željka Ražnatovića Arkana, vpletenega v kriminalne zadeve, se je lepa vdova prepustila žalovanju ter se, namesto da bi v svojem srcu naredila prostor novemu izbrancu, več kot uspešno zagnala v glasbeno ustvarjanje.

Očitno pa je v Cecino življenje pred kratkim ponovno vstopila ljubezen. Njeni najbližji prijatelji so namreč razkrili, da zvezdnica že dober mesec uživa v družbi privlačnega, tri leta mlajšega Vladimirja Cvetkovića. Njen najnovejši kavalir prihaja iz Novega Sada, njuna zveza pa je menda že tako resna, da sta skupaj že obiskala tudi njuni družini. In kdo je v resnici Cecina najnovejša ljubezen?

Vladimir je uspešen maneken modne agencije Click, svojo kariero pa uspešno razvija tako v Srbiji kot v tujini. Poleg lepote, se lahko pohvali tudi s poslovno žilico, saj je lastnik enega izmed beograjskih centrov za lepotno kirurgijo. Zaljubljeni parček se je spoznal prek Cecinega dobrega prijatelja, Sretana Radovića, ki ju je seznanil že poleti. Njuna ljubezen je dozorela do septembra, ko sta se sčasoma začela videvati sama, brez družbe prijateljev. Nad Cecino izbiro sta menda navdušena tudi njena otroka, sin Veljko in hčerka Anastasija. Več o zvezdničini novi sreči, pa si lahko preberete v Obrazih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie: Zaznamoval jo je nasilen odnos z očetom
Naslednji članekDemi Lovato posnela nov videospot