Deli
Ena naših najbolj vsestranskih estradnic je v intervjuju reviji Story, kjer so tudi ekskluzivno objavili fotografije ene izmed najbolj znanih dojenčic v Sloveniji, strnila vtise o prvih mesecih materinstva.

Da se v družini Dremelj-Škaler prav vse vrti okrog hčerkice Šajana, priča tudi dnevna soba, ki je bila prej vedno strogo urejena in v kateri je imel vsak predmet natančno določeno mesto. Zdaj je to bolj kot ne nepomembno, saj prav vse v hiši diši po dojenčku in Rebeki je povsem vseeno, ali bo roža v levem ali desnem kotu dnevne sobe.

»Čisto iskreno, dolgo sem bila sama sebi na prvem mestu in potem sem se morala kar nenadoma sprijazniti, da ni več tako,« je povedala Rebeka, ki je v nosečnosti prebrala ogromno knjig in slišala nešteto nasvetov, vendar se je izkazalo, je poudarila, da je realnost nekaj povsem drugega.

Čeprav je trenutno popolnoma zasedena s hčerkico, se bo Rebeka kmalu vrnila na glasbeno sceno, ki jo, kot pravi sama, izpolnjuje in v celoti zaokroži njeno življenje. Rebeka bo na silvestrovo nastopila na Rogli, kamor bo seveda vzela tudi hčerkico Šajano.

Rebeka je šele po porodu spoznala, kako so jutra lepa, najlepši pa so vsekakor trenutki, ko jo s Sandijem zjutraj vzameta k sebi.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.