Robert Pattinson in Katy Perry sta oba zvezdnika, ki so jima pred kratkim zlomili srce, zato ni čudno, da si želita družbe drug drugega.

Pred kratkim sta si privoščila romantično večerjo ob svečah, toda namesto, da bi se pogovarjala o svojih bivših, je Rob vso pozornost namenil Katyjinim prsim. Klasika!

Vir je povedal: »Nosila je oprijet, svetleč se top in Rob je cel večer buljil v njene prsi. Temu se je hotel izogniti, ko se je pogovarjal z njo, toda ko je pogledala stran, da bi pozornost namenila komu drugemu, si je Rob drznil hiter pogled.«

Namesto, da bi se ji zdelo neokusno, da tako bulji v njene obline, pa je Katy očitno ugajala pozornost, ki jo je dobivala. Kar hitro je prestavila v fazo flirtanja.

»Najprej je sedela nasproti Roba, potem pa se je usedla tik zraven njega. Uporabljala je svoje čare, smejala se je njegovim šalam, dotikala se je njegove roke ter se igrala z lasmi.«

Mislimo, da si ne moremo predstavljati Roba, ki ga zadnje čase kar obletavajo izkušene pevke, kako v takšni situaciji ostane hladen.

Misliš, da se med njima kaj plete?


Zadnje novičke

Prejšnji članekEllen DeGeneres prodala Pittovo vilo
Naslednji članekOpa! Za koga Katie Holmes kupuje seksi spodnje perilo?