To ni novica, ki bi si jo želeli slišati in bo nekatere morda precej razžalostila. Notranji viri so namreč potrdili, da sta se Robert Pattinson in Kristen Stewar ponovno razšla, potem ko se je Rob odločil, da bi bilo bolje, da sta prijatelja.

'The Sun' je razkril, da je njuno 4 leta trajajoče razmerje sedaj morda pri koncu, saj je za Roba prevelik pritisk, da je del tako zelo obleganega zvezdniškega para in je pretekli konec tedna končal njuno razmerje.

Skrivni vir je povedal: »Kristen je odletela v Los Angeles in bila domnevna Robova spremljevalka na podelitvi 'Zlatih globusov', a ji je povedal, da želi končati. Ima jo rad, a bi šel raje korak nazaj in bil spet samo dober prijatelj, da bi lahko pridobila nazaj njuno zaupanje in se osredotočila na svoje delo po konce sage 'Somrak'.«

To je precej mučno, saj naj bi še pred kratkim skupaj kupovala hišo. Nista imela namena ponovno zaigrati skupaj v filmu v prihodnosti?

Vir je dodal: »Kristen, za katero niti lastna mama ne ve, kje je, je vznemirjena, a razume. Po njenem incidentu ne bi smela Roba potisniti v ponovno zvezo. Upa, da bosta ponovno skupaj in bo čas zacelil rane. Bil je pod takšnim pritiskom. Njegovi prijatelji so mu dejali, naj se osredotoči na svojo kariero in povedali, da mu je omejevala možnosti pri tem.«

Tudi ti upaš, da so to samo govorice?


Zadnje novičke

Prejšnji članekElton John: Znova postal očka sina po imenu Elijah
Naslednji članekMiley Cyrus: Njena nova glasba bo povsem drugačna, kot smo navajeni!