“Valentinovo ali praznik svetega Valentina je pomemben dan v zemeljskem letu in zagotovo tudi dober, saj propagira ljubezen, čeprav je dandanes ta praznik dostikrat preveč skomercializirano obarvan, saj zgolj sili ljudi, da nakupijo materialnih dobrin za svoje najbližje,” nam je povedal Trkaj.

Pred vami je pesem “Za Ljubezen”, pri kateri so sodelovali Trkaj, producent Anže Breskvar BMD, gospel kvartet 4Given, štajerski raper Amo The Ew, pevka Blažka Oberstar, za mix je poskrbel Tamir Gostiša, masteriziral Iztok Turk, iz ozadja je za ljubezen skrbela Mateja Kozole in ekipa Addere, svoj košček pa je dodal tudi Alen iz Smale Productions, ki je ustvaril medmrežni video, da bo ljubezen bolje tekla med ljudmi.

Pesem ne govori o določeni osebi ali osebah, temveč opeva ljubezen, fenomen, ki obstaja že tisočletja, a se mnogokrat ne zavedamo, da sploh obstaja! To je slavnica tej mogočni sili, ki preveva vesolje in drži človeštvo skupaj, da vidi, sliši, čuti in razume kot eno. En svet, ena ljubezen!

Njen namen je, da obkroži čim več ljudi in jim ta dan naredi še bolj čaroben, ter da ljubezen tistim, ki je na ta dan ne bodo prejeli veliko.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEmma Roberts: S premiere v najbližji nočni klub
Naslednji članekTOčnoTO tuja glasbena lestvica (14.02.-21.02.)