Na družabnem dogodku so priljubljeni pevki in bivši misici, ki je pred kratkim v Španiji odprla tudi svojo prvo trgovino Double S, svojo podporo izkazali številni slovenski estradniki, njeni prijatelji in fant Sami. Po promociji spota pa je Sanja za vse obiskovalce pripravila tudi zelo vroč nastop s plesalci, ki ni nikogar pustil ravnodušnega.

To je bil za Sanjo zelo pomemben večer. "Po dolgem času sem imela zopet metuljčke v trebuhu," nam je zaupala pevka, ki je bila s promocijo zelo zadovoljna.

"Promocija v klubu Top je bila super, poleg tega sem nastopila tudi s plesalkami iz Jaydance studia (SIT) ter predstavila še eno neizdano pesem "Up", nad katero so bili vsi navdušeni. Prišlo me je podpret veliko ljudi, odzivi pa so bili res super," je še danes vesela Sanja.

"Še dan kasneje so me klicali in čestitali. Vsak, ki vlaga v glasbo ve kako težko je in koliko truda je potrebno vlagati, zato vsako pohvalo zelo cenim. Seveda največja zahvala gre Samiju, ki je vse to omogočil, Preepartyu ter Baby Noelu, ki je naredil super komad!"


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Justin Bieber: Razsvetlil je New York!
Naslednji članekFoto: Miley in Liam na predstavitvi nove Googleove inovacije!