Sanja je za revijo Story priznala, da je nepoboljšljiv romantik, ki verjame v resnično ljubezen in je zato nikoli ne bi uničila. Zanjo v postelji velja le eno nenapisano pravilo: Seks v troje odpade. Ker se z njim, vsaj kar se uradne verzije tiče, strinja tudi njen Sami, s posteljnimi užitki nimata nobenih težav.

Priznala je, da je prava seksualna gurmanka in da v seksu uživa vedno in povsod, vendar mora biti izključno s pravo osebo. Seks zanjo pomeni več, kot bi si marsikdo predstavljal in svojega dragega nikoli ne bi mogla deliti s še enim dekletom. Tudi kar se tiče seksa za eno noč ima svoje mnenje, ki je seveda precej negativno. Povedala je, da bi se ji zdelo grozno, da bi se zjutraj zbudila ob moškem, ki ga sploh ne pozna.

Razkrila pa je tudi izkušnjo, ki jo je doživela z eno izmed slovenskih estradnic (njenega imena ni hotela izdati). Povedala je, da jo je enkrat ena izmed slovenskih zvenečih imen povabila k lezbični avanturi. Toda Sanja, ki se je izrazila, da preprosto ‘nima jajc za to’, je prošnjo zavrnila.

Pravi, da je moški le moški, in še dobro da čuti tako, saj s Samijem poleti načrtujeta sanjsko poroko. Izgleda da Sanja končno živi svoje sanje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekČlanica Sugababes v psihiatrični kliniki
Naslednji članekFOTO: Nenasitna Vikki Blows gola na vaši steni