"'Piši Savina, napiši knjigo!' mi je rekel in ubogala sem ga. Naredila, kar sem si od nekdaj želela. 'Videla boš, ko boš verjela!'," je Savina povedala o dr. Wayne Dyerju, ki ga nadvse obožuje in za katerega pravi, da je rabila nekoga, ki jo je spomnil kdo je in kaj zmore.

"Vzel me je v svoje zavetje. Leta 2006. Ta izjemen človek, ki je prodal 30 milijonov knjig, je najbolj srčen velikan na svetu. In najbolj neizprosen. Zato je dobil glavno vlogo v mojem romanu Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator. On je Modrookec. In razsvetljenje je pravkar doživelo 6. ponatis," ponosno pove Savina.

Savinin nasvet…

Nutricionistka in mojstrica joge obraza pa še svetuje in vam na dušo polaga njegove besede: "Bolj, ko boš videla sebe takšno, kot si želiš biti in delovala tako, kot da je že vse sanjsko, bolj boš kot aktivirala vse svoje potenciale in dobila podporo univerzuma, kar bo preobrazilo tvoje sanje v realnost. In vse, kar se ti je v življenju zgodilo uporabi kot veter v svojih krilih, ne kot oviro. Strastno sledi svojemu poslanstvu, niti za hip naj te ne skrbi."

Brez njega ji ne bi uspelo…

Ataijeva, ki je do konca poletja na počitnicah na Kreti, še pravi, da ji brez njega ne bi uspelo. Ne bi ji uspelo se naučiti tudi samostojnosti. Odkrito pove, da jo je vmes tudi bolelo, danes pa ne potrebuje več nikogar, ki bi ji povedal, kdo je. Takrat namreč brez njega ne bi zmogla, zato se mu še danes zelo zahvaljuje. Trenutno piše že drugi del romana Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator in upa, da ga bodo bralci kmalu tako navdušeno brali kot prvi del.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOne Direction: Preveri, katere pesmi se jim zdijo najboljše vseh časov!
Naslednji članekNaya Rivera: Tudi med snemanjem Glee je še vedno delala kot varuška!