Glasbena skupina SKaTER (oz. njen neimenovani član) je na svoji Facebook strani svojo jezo nad voditeljico stresala v nekoliko polomljeni slovenščini: "…dragi naši kaj je z toto Savin A…???? A je bolana??? A ti strokovni komentatorji ne zastopijo da narod glasuje, ne oni trije…ker pol naj neha pop pobirat dnar od naroda in naj oni odločajo kdo naj ostane kdo ne… Faaak, za kozlat kaj sem zdaj videl… Gremo Štajerci !!!!"

Besedni izbruh v medijih ni ostal neopažen, zato se je skupina hitro oglasila z drugim komentarjem, iz katerega je bilo zaznati zelo medlo opravičevanje: "ooo faaaaak …. pa sej več ne napišem nič tu gor… Zgleda da sem pod drobnogledom… Sam njene kretnje, njeno začudenje in zmigovanje z glavo, ker je NAROD, ki ga spodbujajo, naj glasuje za svojega, izglasoval, da v gostilni ostane Lidija… Jej to je bilo 'too much'..."

Savina je svojo čustveno reakcijo na Iztokov odhod komentirala kar na svojem Facebook profilu: "Nisem bila šokirana. Žalostna. Solze so se mi nabirale že nekaj časa pred razglasitvijo. Za oba bi bila totalno žalostna, saj sem rekla/kot sem rekla. Cela izbira na stolu je bila žalostna. Za Iztoka mi je pa žal, ker vem kako ga bo to potrlo na osebnem nivoju, več je imel še za pokazati. A to ne pomeni, da sem hotela, da gre Lidija domov."

Kaj menite vi? Bi morali biti komentatorji v resničnostnih šovih povsem nepristranski in hladni? Ali je morda njihova funkcija ravno to, da s pristnimi odzivi nekoliko popestrijo dogajanje?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Julia Roberts: Je ponovno noseča?
Naslednji članekFOTO! Ljubezen na deželi: Irma rojstni dan praznovala ob Juretu