Savina je sicer že v prejšnjih intervjujih razkrila nekaj splošnih značilnosti svojega propadlega zakona, izpostavila pa je predvsem tožbo njenega nekdanjega moža, ki želi s tožbo izsiliti finančno korist oziroma del njenega premoženja. Seveda si nihče ni upal niti pomisliti, da želi kar 218 tisoč evrov v enkratnem znesku in še tri tisoč evrov mesečnega dohodka.
 
»Ker naj bi me – sicer nezaposlen – moralno podpiral pri mojem ustvarjanju in me občasno vozil na predavanja, želi zdaj vzeti vse tisto, kar sem ustvarjala v vseh teh letih. Še vedno delam tudi po 14 ur na dan, sedem dni v tednu! Ne želim se pritoževati, saj svoje delo obožujem, ne bom pa dovolila, da se okoristi s tujim delom in sanjami,« je reviji Story zaupala Savina Atai.
 
Komentatorka resničnostnega šova Gostilna išče šefa ne pozabi poudariti, da sta imela z nekdanjim možem simbiozo – on je skrbel za humor in lahkotnost, sama pa je medtem skrbela za finančno plat najinega zakona.
 
»Čeprav sem naju vsa leta vzdrževala, sem pripravljena na kompromis in delitev skupaj ustvarjenega premoženja. To, da želi delež podjetja, ki sem ga ustvarila po razhodu, povrh vsega pa tudi mesečni dohodek iz njega, je več kot absurdno,« je zaključila Savina.
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPOROKA Justin Timberlake in Jessica Biel poročena!
Naslednji članekOne Direction: Poglej si naslovnice novega albuma od vsakega člana posebej!