"Komaj čakam trenutek, ko se v Sloveniji ne bo treba opravičevati za to, da delaš dobro & uspešno! Da se bomo vsi veselili uresničenih sanj eden drugega in se podpirali, bili lučka en drugemu. Da bomo končno enkrat dojeli, da iz svoje teme ne gremo tako, da ugašamo druge," je zapisala Savina.

Dela od 12 do 16 ur na dan

Povedala je, da se ne misli niti malo opravičevati, da z Ariano vodi popolnoma uspešno podjetje in kliniko. Izdala je, da delata od 12 do 16 ur na dan, in to vseh sedem dni v tednu. Trenutno ima zaposlenih 13 ljudi in še zunanje sodelavce, ki so redno plačani. Številko pa bodo še povečali.

"Letos smo imeli 4 inšpekcije, vse je čisto in uradno. Naši tečaji, retreati in tretmaji so v samem vrhu svetovne špice. In so čisto edinstveni, ker res združujemo vse aspekte, starodavno medicino+moderno. In so logično plačljivi (kot vsaka storitev) – a cena je mnogo manjša kot so vredni in kolikor bi to stalo v tujini," dodaja zaročenka Grka, ki veliko časa preživi pri njemu na Kreti.

Kliniko širi v Južno Afriko

Dodaja, da je nekaj najlepšega, ko k njim hodijo vse generacije, ustavijo se najhujše hormonske težave, 'neozdravljive bolezni',… V teamu ima tudi onkologa, pa zdravnico uradne medicine. Sodeluje z vrhunskimi strokovnjaki iz celega sveta, ki potrjujejo njihovo kvaliteto.
Savina pa je še izdala, da kliniko kmalu odpira tudi v Južni Ameriki in da širi šolo superživil, ki je trenutno v Evropi edina avtorska.

Bila je na tleh, pa ni obupala …

"Vse, kar imam sem ustvarila iz nič. Sama. Skupaj z Ariano. V Sloveniji sem na začetku učila, da sem nabrala nekaj dinarčkov in jih vložila v raziskave za jogo obraza, ki smo jih delali v Indiji. Tudi zdaj čisto vse vlagam naprej. Zdaj je toliko lažje, ker imamo toliko več medicinskih rezultatov. Tudi meni se je marsikaj zgodilo v življenju, zaradi česar bi bila lahko zagrenjena in v vsem videla slabo, pa sem se odločila, da mi bo vse to le odprlo krila," pa še odgovarja vsem tistim, ki jo obtožujejo, da le služi in pobira denar ter akcije, ki jih ima brezplačno, dela le zaradi komercialnih namenov.

Kar je najpomembneje je, da je ne glede na vse dogodke, vedno ohranila nasmeh. Bravo Savina!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPOZABLJENI! Kje so zdaj zvezdniki HSM?
Naslednji članekJustin bo sodeloval z Michaelom Jacksonom!