Deli
Facebook
Savina je bila v zakonu vajena, da sama skrbi za skoraj vse, še pred tem je skrbela za svoja bratca, zdaj pa je končno našla moškega, ki ji je pokazal tudi lepšo in srečnejšo plat življenja.
 
Savina in Giorgos, sicer lastnik najboljše pizzerije na Kreti, sta se zbližala prav v njegovi restavraciji, kjer je imel Grk pred njenim prihodom nekaj zdravstvenih težav. »Konec aprila sem na Kreti vodila Face Force Yoga Retreat. V restavracijo sem prvič vstopila pozneje kot druge udeleženke, Giorgosu se je zaskočil vrat ona pa so mu razložile, da kmalu pride 'čarovnica', ki bo poskrbela za njegove težave,« je prvo srečanje s svojo novo ljubeznijo reviji Story pričarala Savina.
 
Čeprav je bila trdno odločena, da bo nekaj časa samska, je usoda hotela drugače in njena načela so se začela počasi topiti »Zadnjih pet mesecev je bilo najlepših v mojem življenju,« dodaja Savina, ki poudarja, da je Giorgos po vseh nevšečnostih, skozi katere je šla v zadnjih letih, končno prebudil žensko v njej.
 
Savini želimo veliko sreče v ljubezni, v prid njunemu razmerju pa gre tudi dejstvo, da bo Grk velik del zime preživel v Ljubljani.
 
Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.