Savina Atai , ki že 20 let občuduje in seveda preučuje izjemno zapuščino taoističnih mojstric, ki so bile znane po izjemni lepoti, medicinskem znanju, sijoči energiji in dolgem življenju, je reviji Story zaupala, kako je pravzaprav sploh prišla na zamisel, da bo vsem svojim oboževalkam na Facebooku razkrila skrivnosti njihovih obrede in jim zastonj pokazala pot do popolnosti.

»Odločila sem se, da skrivnostne obrede belih tigric moderniziram in prilagodim za naš čas. Lani sem se tega lotila sama in z nekaj tečajnicami Face Force Yoge, letos pa sem se odločila, da to delim z vsemi ženskami Slovenije in jih brezplačno naučim vseh dragocenosti, ki meni plemenitijo življenje in dajejo zdravje ter sijaj,« je povedala Savina, ki popolno žensko vidi kot osebo s polno odgovornostjo za svoje življenje.

Savina vsem ženskam, ki bodo 100 dni sledile in seveda upoštevale njene nasvete, obljublja zagon, s pomočjo katerega bodo končno zaživele tako, kot si zaslužijo, ter uresničile vse, kar vedo, da jim pripada.

»Naučile se bomo preprostih, a izjemno učinkovitih orodij celostne prenove, predvsem pa bomo to počele skupaj, se navdihovale, motivirale in skrbele druga za drugo. Namen žensk je, da smo zdravilo druga drugi, vzor in zaveznice,« je še dodala Savina.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Justin Bieber: Njegova mama pritiska nanj, naj se pobota s Seleno?!
Naslednji članekHarry iz 1D: Moja mama je edina, ki pozna resnico o mojem ljubezenskem življenju!