Total Knockout so poznani po svojih vročih nastopih, na katerih ženske pogosto kričijo, norijo in se želijo dotikati njihovih seksi teles. Sedaj pa so se fantje odločili za nov korak, saj so objavili razpis za novega erotičnega plesalca, lahko preberemo na portalu RTV Slovenija. Fantje k sodelovanju vabijo z besedami: 'Se želiš priključiti fantom in zabavati dekleta? Si kdaj sanjal biti na odru, pod njim pa na desetine vreščečih punc? Sedaj imaš priložnost to doživeti!'

In kakšni so pogoji za erotičnega plesalca, ki ga bodo izbrali za novega člana? Fant mora biti star največ 25 let, visok najmanj 179 centimetrov in imeti atletsko oblikovano telo. Fantje Ricky, Dino, Izy in Robbie tako upajo, da bodo našli novega slačifanta, ki bo skupaj z njimi zabaval razgrete gledalke.

Vsi zainteresirani kandidati morajo vedeti tudi, v kaj se spuščajo, zato še nekaj podatkov o njihovih šovih: Gre za erotični striptiz, šovi pa trajajo 30-60 minut, odvisno ali gre za zasebne nastope za dekliščine, rojstnodnevne zabave in podobno, ali pa za daljše nastope v diskotekah.

Je med bralci kakšen kandidat, ki se upa prijaviti?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekBVLGARI Spring set
Naslednji članekFoto: Zac Efron postaja vse bolj seksi!