Tabloid News of the World ju je ujel na tajnem srečanju, ki sta ga organizirala zares previdno-Getty, ozdravljeni odvisnik, je gotovo uro krožil okoli mesta njunega srečanja, da bi se prepričal, da ga nihče ne pozna.

Ko je njegova soproga izvedela za njegovo avanturo s Sienno, je s štirimi otroci odšla v Italijo, kar pa za Sienno verjetno pomeni konec njune kratke avanture, saj poskuša Getty rešiti svoj zakon. 33-letni Getty je naslednik naftnega imperija, ki ga je osnoval njegov praded Jean Paul, nekdaj najbogatejši človek na svetu. Zraven tega, da živi v razkošju, je njegov hobi tudi igranje in prav to ga je privedlo do znane britanske igralke.

»Zelo sta se trudila, da bi našla prostor, ki ga ne pozna nihče. Zaradi strahu pred paparaci sta se družila izključno v zaprtih prostorih. Prišla in odšla sta ločeno, vsakič sta izvedla pravo akcijo, da bi se na skrivaj dobila,« je Siennin prijatelj povedal tabloidu, ki je objavil ekskluzivne fotografije njunega iskanja po mestu, da bi našla idealno skrivališče.

Po pisanju tabloidov sta bila Getty in Sienna skupaj v Pragi in Londonu in to samo nekaj tednov, odkar je igralka prekinila medijsko izjemno odmevno zvezo z Rhysom Ifansom. Skupaj z nekdanjim fantom se je zapletla v pravi ljubezenski trikotnik-zvezo bi naj prekinila, ker se je na snemanju filma ‘The Edge of Love’ zaljubila v Matthewa Rhysa. Matthew jo je kasneje spoznal z Gettyjem in v rekordnem času dobil nogo, čeprav je Sienna že od začetka njune avanture bila prepričana, da ne more trajati, ker je Getty “družinski človek, ki brezpogojno ljubi svojo ženo in otroke.”

Očitno je ljubezensko življenje Sienne Miller kot v telenoveli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPreobrazbe kultnih filmov
Naslednji članekKate Moss in Pete Doherty na varni razdalji