Deli
POP TV

Najprej je s svojim nastopom s havajsko kitaro presenetil 81-letni Tone Radi, ki je bil presrečen, da se je vsaj enkrat v življenju predstavil pred tako številčnim občinstvom, vendar si vstopnice za nadaljevanje tekmovanja žal ni prislužil. Veliko pozornosti je vzbudila seksi 23-letna plesalka na drogu Lara Terzič, ki pa ni navdušila žirije, piše portal 24 ur.

Prav tako so se žirantje zgražali nad nastopom Katje Vidojevič, ki je s sodniki najprej poklepetala v švedščini, nato pa zapela. Zato pa jih je ganil kitarski in pevski nastop Andreja Strmška, ki je zaupal svojo težko življenjsko pot, saj se je dolgo spopadal z odvisnostjo od drog in alkohola, ter 63-letnega Blaža Zajnkovića, ki je odkrito priznal, da bi rad postal zvezda.

Nenavadni talent, s katerim pa ni prepričal, je predstavil Uroš, ki je govoril in pel nazaj, zato pa so bile bolj uspešne pevka Martina Vozlič, Karmen Razbornik, ki je na harmoniko odigrala Abbo in pevka Jerica Haber. Nastopilo je še kar nekaj odličnih talentov, med njimi Samir Kobler, ki odlično odpoje pesmi Elvis Presleya, ter imitator Boštjan Bonin. Največji aplavz pa si je prislužila zanimiva harmonikarska skupina Pustotnik, orkester, v katerem igrajo glasbeniki med 7 in 63. letom. Kdo pa ja vas najbolj očaral?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.