Maja je prestala številne zanimive modne izzive in se izkazala tako na modni brvi kot na fotografiranjih. Na začetku je bila precej sramežljiva, komentatorji pa so ji očitali, da deluje naveličano, ter da ji primanjkuje samozavesti. Maja, ki obiskuje srednjo šolo za fotografijo, pa je kmalu zaživela tudi na drugi strani fotoaparata in dokazala, da ima izreden talent za poziranje.

Vživela se je v najrazličnejše vloge, še posebej pa so jo pohvalili pri snemanju modne kampanje v Grčiji. Maja je postala prava kameleonka, ki je premagala vseh 13 preostalih deklet, s katerim je bivala v hiši. Na koncu se je pomerila z 21-letno Tino, ki je bila prav tako odlična, vendar je Maja prepričljivo zmagala.

Za nagrado je podpisala pogodbo z modno agencijo Alen Kobilica models, postala bo obraz Maybeline New York Slovenije za leto 2010/2011, krasila bo naslovnico Elle, prejela ključe avtomobila Seat Ibiza, ter dve leti uporabljala Simobilov mobilni paket Orto Muziq. Maja se bo v modnem svetu zagotovo odlično izkazala, veliko uspeha pa ji želimo tudi v našem uredništvu.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekVROČE: Demi Lovato za praznike ostaja na rehabilitaciji!
Naslednji članekVIDEO Najbolj sramotni in seksi trenutki televizijskih oddaj v letu 2010