Špela je že tako shujšala, da svoje postave ne skriva več za širokimi oblačili, temveč svoje seksi telo z veseljem pokaže, tudi z vedno krajšimi krilci. Plavolaska je za svojo novo postavo pošteno garala, saj se poti v fitnesu, pred dnevi pa je bila še posebej pridna. Najprej je odtekla deset kilometrov, naslednji dan pa jo je čakalo snemanje videospota, piše revija Story.

Ker je noč pred tem spala le tri ure in je morala vstati že sredi noči, ob četrti uri zjutraj, je bila tako izmozgana, da je naslednjo noč spala kar 12 ur. Špela je snemanje najnovejšega videospota za pesem V tretje gre rado prepustila kar svojim sošolcem, študentom Inštituta in akademija za multimedije v Ljubljani.

Špela sicer komaj čaka zasluženi oddih, saj z zaročencem Bojanom že konec meseca odpotujeta na Tajsko, kjer sta se pred letom dni, v februarju, tudi spoznala. Čeprav tja odhajata v obdobju, ko v eksotični deželi večino časa dežuje, pa se že veselita prostih trenutkov, njuna telefona pa bosta na dopustu ostala izklopljena.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGwyneth Paltrow: Ne razume krščanskega sovraštva do gejev
Naslednji članekDemi in Ashton počastila Billa Clintona