Tanja je znana kot velika ljubiteljica živali, ki pa je med večerjo v neki splitski restavraciji, doživela nekaj, kar ji je seglo do srca. V Splitu je družinica čakala, da bodo izpluli in naprej pluli po Jadranu, med čakanjem pa so si v industrijskem predelu tudi privoščili nekaj za pod zob.

Igralko so presenetili natakarji, ki so ji povedali, da je posebnost gostilne ravno ta, da na strehi restavracije živita dva psa, ki lajata na goste. Tanji seveda to ni dalo miru – portal Njena.si poroča, da je po zarjaveli lestvi splezala do strehe in tam našla dva uboga psička, ki sprehoda nista videla že vsaj leto dni. Nato je sledilo soočenje s šefom, ki je obljubil, da bo psička odpeljal na vikend, kjer bosta imela veliko posestvo, a temu ni bilo tako. Že ko so odpluli, se je Tanjina družinica vrnila in želela, da jim psička proda, podari, karkoli, a lastnik o tem ni želel slišati nič.

Ni ji preostalo drugega, kot da je lastniku zagrozila z inšpekcijo in društvom proti mučenju živali. Šele nato pa je lastnik psička spravil v varnejše okolje. Zdaj menda nista več na terasi in upajmo, da ju je Tanja zares rešila ujetništva. Pohvalno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPerrie iz Little Mix: Zaynov tatu se ji zdi lep kompliment!
Naslednji članekŠOK! Ariana Grande: Spet samska zaradi Justina Bieberja?!