Tanja Ribič in Branko Đurić-Đuro sta uspešen igralski par, ki se je imel v preteklosti že večkrat priliko po rdeči preprogi sprehoditi s številnimi svetovnimi zvezdniki. Sicer pa je parček znan po tem, da svoje zasebno življenje ne mara deliti z javnostjo.

“Sama sem bila na začetku prostodušna in precej bolj odprta za novinarje kot Djuro, ki je zgodaj okusil popularnost in njene slabosti,” pravi Tanja in prizna, da že ko ga je spoznala, se je tega bal in čutil rahel odpor do novinarjev.

“No, ko so tudi mene ošvrknili, sem se naučila, da je intimni svet najbolje čuvati zase,” doda igralka, ki je na lastne oči videla kako živijo nekateri svetovni zvezdniki: “Pozneje sem videla, kako živijo pravi zvezdniki, ki jih poznamo zgolj iz revij – nič lepše kot mi, prej nasprotno, veliko manj svobodno. Ko uspejo, se zazidajo v svoje trdnjave.”

Tudi ona je bila že deležna številnih opazk, največ takrat, ko se je poročila z uspešnim igralcem in režiserjem: “Da, a to je bilo šele v drugem planu – v prvem pa, da imam Bosanca. Zame je bilo to obrobnega pomena, saj sva se tako zelo ujela; lažje je zadeti milijon eurov na loteriji, kot najti partnerja, ki se ti prilega na dušo!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekLily Allen ima dovolj glasbe: Postala bo kmetica!
Naslednji članekLeighton na silvestrovo nastopala