Še pred kratkim se je pisalo o tem, da je njune zveze skoraj zagotovo nepreklicno konec, pred kratkim pa je Tina Andrei kar preko Twitterja poslala pomenljivo sporočilo, ki kaže na to, da je še vedno njena prava ljubezen, čeprav jo spravlja na rob obupa.

Poslala mu je povezavo do pesmi z naslovom True Love (Resnična ljubezen), v katerem pevka Pink med drugim prepeva: "Včasih sovražim vsako tvojo besedo, včasih bi ti prisolila klofuto… Vem, da bi bilo moje življenje brez tebe zanič. Hkrati te želim objeti in zadaviti. Kreten si, vendar te ljubim. Včasih se sprašujem, zakaj še vztrajam s teboj, ampak kam pa naj grem? Edina ljubezen si, ki sem jo kdaj imela."

Očitno je za Tino prava ljubezen strastna, burna in včasih meji na sovraštvo. Ne glede na to, kar se trenutno dogaja med njima, ostaja Massi pomembna oseba v njenem življenju. Na njenem blogu so še vedno vidne lepe besede, ki mu jih je namenila: "Tvoja eksistenca je zlata vredna. Želim nama, da skupaj narediva še zadnji korak proti smučarskemu vrhu".

Kaj bo prihodnost prinesla Tini na smučarskem in ljubezenskem področju, pa bomo še videli in o tem redno poročali.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVau! Beyonce & Jay Z: Spet bosta skupaj na odru!
Naslednji članekMisel dneva: O denarju in sreči