Tina je dejala, da ji lepota pomeni vse, ter da je tudi smučanje na nek način lepota. Rada se uredi, se naliči in nosi nakit, čeprav z ličenjem ne pretirava in z lepoto ni obsedena. Lepa športnica, ki je posnela reklamno kampanjo za Armani, je dejala, da je počaščena, da je imela priložnost sodelovati s tako zvenečim imenom, čeprav se je celotni situaciji sedaj že nekoliko privadila in zanjo ni več tako nova in vznemirljiva.

Rjavolasa smučarka je v intervjuju razkrila tudi, da šele zadnjih pet let zelo rada nosi obleke, saj je bila prej v prostem času vedno v kavbojkah in da po novem rada potrpi tudi v visokih petkah. Tina je za portal Siol.net zaupala še, da zelo rada riše, ter da ji je včasih kar nekoliko žal, da ni postala profesionalna plesalka. Na vprašanje, ali jo bomo kdaj lahko golo občudovali v Playboyu, saj je urednik Bojan Omerzel pred kratkim priznal, da bi na naslovnici rad videl prav Tino, pa je odvrnila, da se to verjetno ne bo zgodilo.

Pred časom je po internetu namreč krožila fotografija golega dekleta, za katero so zatrjevali, da gre za Tino Maze, čeprav temu ni bilo tako, zato ima lepotica z javnim izpostavljanjem golote zelo slabe izkušnje. Tina je zaupala še, da si nekoč želi postati mamica in da bo s svojim najdražjim silvestrovala v Münchnu, v prihodnjem letu pa si želi postati stroga do sebe in drugih, kadar bo to potrebno.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekUjeta! Jessica Alba na družinskih počitnicah v Mehiki
Naslednji članekJennifer Aniston: Leta 2013 bo končala kariero in se posvetila otroku!