Za revijo Story je povedala, da to ceni tudi pri svojem športu, saj zadnje čase postaja vedno modernejše, da smučarke v cilj pridejo urejene in naličene. Tina je povedala, da ji je pri Lindsay Vonn vedno všeč, da v cilj pride naličena in urejena od glave do pet, saj se ji zdi pošteno, da tudi smučarke pokažejo svoje ženske čare.

Sicer pa Tina velja za žensko, ki živi iz dneva v dan in si ne dela dolgoročnih planov. Tako se je vprašanju, kje se vidi čez deset let, oziroma, če si želi družine, spretno izognila, ter povedala, da sedaj živi samo za treninge in šport, ki ga obožuje.

Svojo ljubezen do smučanja pa goji že od najstniških let, ko je z vsem skupaj komaj začenjala. Pravi, da je takrat obiskovala tudi glasbeno šolo, kjer se je učila igranje klavirja, tako da bi se vse skupaj lahko izteklo povsem drugače in bi lahko postala uspešna glasbenica. Vendar svoje odločitve ne obžaluje in je nikoli ne bo obžalovala, saj pri smučanju lahko izrazi svojo divjo tekmovalno plat, ki se je izoblikovala, ko je v mladosti trenirala s fanti, ki so jo vedno zvlekli v kakšno neumnost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Lady Gaga album promovira v prozorni obleki brez modrca
Naslednji članekMODNI PLUS za Jessico Szohr in njeno kratko, kremno jaknico!