Idej ji ne zmanjka
Tinkara, ki je pred tremi meseci rodila drugo hčer, Almo, kar prekipeva od energije. Reviji Lady je zaupala, da materinstvo pri glasbi nikakor ni ovira ter da se ji v zadnjem času porajajo številne nove zamisli.

Sicer pevka, odkar je mama, drugače pristopa k glasbi in ustvarjalnosti. Tudi hčerkama je povsem predana. Je umirjena, a tudi odločna, ko je to potrebno. Ko je njena prva deklica Gala šla v vrtec je prišel čas za še enega otroka – pa tudi za nove izzive.

''Materinstvo in glasba potekata vzporedno, po naravnem toku. Med nosečnostjo in prve tedne po rojstvu nisem čutila, da bi potrebovala odmor. Prvi nastop sem imela že mesec dni po porodu,'' je pevka zaupala reviji Lady.

Sicer pravi, da je v drugo lažje biti mama, saj bolj ve, zakaj gre. ''Po tonu vem, kaj mi sporoča hči. Alma je pridna in umirjena ter že od začetka spi vso noč, tako da njena mama ni pretirano utrujena.'' Tinkari pa sicer priskočijo na pomoč tudi njen partner Matej ter njegovi starši in pa seveda njena mama.

Po zmagi na MMS jo čaka še Vilenica
Tinkara, ki si je svoj dom s partnerjem Matejem, ustvarila v vasi Lokev na Krasu, je sicer pred kratkim zmagala tudi na festivalu MMS. Le-tega se je udeležila na povabilo Slavka Ivančiča: '' V mojem življenju se je odprlo novo poglavje. Vesela sem, da sem spet pela v Avditoriju. Odpela sem iz srca, ker rada pojem.''

A festival je bil šele začetek delovnega obdobja, ki je pred njo. Pred kratkim je namreč postala predsednica društva Vilenica, ki pripravlja mednarodni pesniški festival. Le-ta se vsako leto odvija v začetku meseca septembra. Tinkari je sicer poezija vedno bila blizu, zato se izziva že zelo veseli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Bieber: Njemu v bran se je postavil tudi Cody Simpson!
Naslednji članekVROČE! One Direction: Taylor Swift zagotovo ne bo v njihovem filmu!