Do sedaj smo jo videli v različnih vlogah. Ula je manekenka, igralka, voditeljica in še kaj bi se našlo. Na vsako se pripravlja drugače, vselej pa jo vodijo strast, adrenalin in odgovornost do dela. Seveda ima tudi malce treme, saj svoje občinstvo spoštuje.

30-letna lepotica se bo kmalu pokazala v vlogi voditeljice EME, konec marca pa jo bomo lahko gledali tudi na nacionalni televiziji, kjer bo vodila oddajo NPU – Nedeljsko popoldne z Ulo.

Čeprav gre Ula po maminih stopinjah (Miša Molk je že večkrat vodila EMO), si ne želi biti takšna voditeljica kot ona. Njena nova oddaja bolj ustreza njenemu slogu, ki je mladosten, svež in urban. Zato ne bo skušala oponašati Miše, Maria ali kogarkoli. Kljub temu, da zlobni jeziki šepetajo, da Ula pomembne vloge dobiva samo zato, ker je hči Miše Molk, pa Ula na mamino pomoč ne računa. Raje bo našla svoj slog.

Sicer sta z mamo zelo povezani in ogromno časa preživita skupaj med kuhanjem, sprehajanjem in gledanjem filmov. Veliko imata skupnega, v marsičem pa se tudi razlikujeta. Ula pravi, da je Miša veliko bolj disciplinirana in da ima rada, da je vse pospravljeno in organizirano.

Ula je srečna tudi v ljubezni, saj ima fanta, s katerim se na veliko ljubčka, kot pravi Ula. O poroki pa še ne razmišlja. Za to je še čas.

Prejšnji članekRAZPRODANO: Lorde morala napovedati še en koncert!
Naslednji članek15 razlogov, zakaj bi bil Zayn Malik odličen skrivni agent!