Vsako nedeljo bo Ula v studio povabila aktualne goste s področij mode, športa, glasbe, filma, javnega življenja, družabne kronike …

Goste bodo obiskali tudi na domu, pri njihovem ustvarjanju, za mnenja pa povprašali njihove prijatelje in sodelavce. V rubriki Časovna kapsula se bodo z arhivskimi posnetki spomnili uspešne poti enega izmed gostov.

Jesenski nedeljski popoldnevi prinašajo tudi več glasbenih nastopov. V rubriki Scena se bo Maši Kljun pri pregledu najbolj zanimivih družabnih dogodkov tedna pridružil nov televizijski obraz Nejc Šmit – improvizator, stand-up komik in glasbenik. Še vedno študent psihologije, ki pravi, da želi med študijem izvedeti, kaj je narobe, ko punce rečejo: 'nič ni narobe'.

V prvi oddaji bo Ula med drugim gostila našo prvo predstavnico na Pesmi Evrovizije za otroke, 12-letno Ulo Ložar. V oddaji boste premierno in ekskluzivno slišali pesem, s katero bo Ula zastopala Slovenijo na evrovizijskem tekmovanju na Malti. Z novo skladbo pa se bo predstavila tudi naša letošnja predstavnica na 'veliki' Evroviziji, Tinkara Kovač.

Prejšnji članekOpa! Beyonce: Svojo postavo pokazala v perilu
Naslednji članekSoigralca s svojimi dekleti na dvojnem zmenku!